Helemaal nieuw, klaar voor verhuur vanaf 27 juni.

Casanass is een nieuw appartement welke geheel ingericht zal worden met moderne frisse meubels in de maand  mei/juni wanneer mijn man Wilbert en ik er heen gaan. Op elk detail zal worden gelet. De style zal vergelijkbaar zijn zoals afgebeeld op de interieur foto’s. Alle muren lekker fris wit met goede bedden en gezellig meubilair. Op het grote overdekte terras zullen wij een ruime tafel met stoelen zetten zodat je heerlijk buiten kunt eten en genieten.

Wij regelen dat er tennisrackets aanwezig zijn, je hoeft deze niet helemaal mee te nemen. Tennisbanen en zwembaden zijn gratis te gebruiken.

Alles is klaar voor verhuur vanaf 27 juni.

Wanneer je aankomt ligt er schoon beddengoed (1 set per persoon), een nieuwe wasmachine wordt aangeschaft dus een wasje is zo gedraaid. Handdoeken regelen wij ook maar geen badlakens. Deze dien jezelf mee te nemen.

Wanneer wij er zijn zal ik regelmatig foto’s hier op de website plaatsen zodat je weet hoe alles vordert.

Het appartement is helemaal nieuw en niet eerder bewoond geweest, het staat op een complex (urbanisatie zoals de Spaanse zeggen) welke in 2008 gebouwd is in de gezellige woonwijk Riviera del Sol. Het is dus geen golfcomplex maar een leuke wijk met vele verschillende woonstijlen. De appartementen zijn geen recreatie vakantie woningen. Sommige Spanjaarden en buitenlanders hebben het als 2e huis anderen wonen er constant waardoor het altijd levendig is.

Het appartementencomplex is aan een doodlopende weg gebouwd dus je hebt geen verkeersoverlast en zal heerlijk rustig kunnen slapen. Parkeren buiten is gratis en je kunt gebruik maken van de parkeerplaats in de garage onder het gebouw welke bij het appartement hoort.

Je kunt nu al boeken vanaf 27 juni 2015.  Mocht je twijfelen of iets willen vragen neem dan gerust contact met ons op of schrijf hieronder een bericht.

aanzicht vanaf weg3

Wij kijken uit naar de reacties.

Daan

 

Terug
WhatsApp
E-mail
FB Messenger
Contactformulier
Skype

    Naam

    Email

    Onderwerp

    Bericht