Wie zijn de eigenaren?

Wij zijn Wilbert en Daan en de eigenaren van Casanass.

In het voorjaar van 2015 is onze droom uitgekomen en hebben wij dit heerlijk appartement in Mijas Costa gekocht aan de Costa del Sol.

Waarom juist hier op deze plek?

Wij kwamen al jaren in Mijas Costa en Fuengirola. Er is zo ontzettend veel leuks om te doen. De ene keer gingen wij er heen voor een actieve vakantie om te genieten van de golfbanen en de natuur in het achterland. De andere keer om juist te relaxen, heerlijk uitgebreid te gaan eten, drinken en de gezelligheid in de omliggende stadjes op te zoeken. Marbella en Malaga zijn binnen 20 minuten met de auto te bereiken en zijn beide prachtige heel verschillende steden. Mijas Pueblo en Fuengirola zijn maar 10 minuten rijden met veel goede restaurants en leuke terrasjes.

Alles in deze streek is goed verzorgd en de temperatuur lekker warm. De mensen zijn erg vriendelijk. De stranden worden mooi onderhouden en je bent meteen in de vakantie stemming.

Wij hebben bewust een appartement gekocht in een gezellige Spaanse woonwijk aan de kust. Hierdoor ligt het niet afgelegen en kom je in aanraking met veel verschillende mensen. Het appartementencomplex is goed verzorgt en geeft een veilig vertrouwd gevoel.

Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt over het appartement of de omgeving.

eigenaren casanass
De eigenaren Daan en Wilbert

 

Terug
WhatsApp
E-mail
FB Messenger
Contactformulier
Skype

    Naam

    Email

    Onderwerp

    Bericht