benhavis rivier wandeling

Benahavis Rivierwandeling

Eén van de leukste wandelingen die je kunt maken aan de Costa del Sol is ongetwijfeld de wandeling door de rivier Guadalmina, gelegen op slechts 500 meter van het witte dorp Benahavis. Hoewel het bekend staat om zijn koude water, is de watertemperatuur in de zomer aangenaam.

Je daalt af met de rivier en het begint in een natuurlijke poel waar je lekker in kunt duiken en zwemmen. Vervolgens ga je aan het echte avontuur beginnen! Een combinatie van wandelen, zwemmen, springen, glijden en naar beneden klauteren. Het is het allemaal waard want je komt op de mooiste plekjes. Zo kom je in de eerste poel van water met de naam “Poza de las Mozas”, deze is maar liefst 3 meter diep waardoor het ideaal is ons van de grote rotsen eromheen af te springen. Ook bekend is de “Angosturas” hier komen beide kanten van de rotsen zo dicht bij elkaar dat je beide kanten kunt aanraken.

De wandeling is leuk voor de de sportievelingen en om te doen met de familie. Doe wel allemaal gympen aan en vergeet de zonnebrand niet

Zie ook voor meer info Toeristen info Malaga en omgeving

Terug
WhatsApp
E-mail
FB Messenger
Contactformulier
Skype

    Naam

    Email

    Onderwerp

    Bericht